giovedì 15 dicembre 2011

Eksyksissä..

Bloggerviidakossa nimittäin! Ilmeisesti muillakin on ongelmia blogilistan kanssa? Lisään sivuja, ne katoaa, lisään uudelleen, taas katoaa, luovutan ja sitten taas joku päivä ovatkin listalla. Kadotakseen taas seuraavaana. Höh.

Muutenkin tuntuu että olis kiva jotenkin älytä tästä enemmän. Olen koittanut lisätä itseäni joidenkin seuraamieni blogien jäseneksi. Onko se eri asia kuin seurata blogia julkisesti??

Ja sit jos haluan kommentoida toisen blogiin, en ole vielä ymmärtänyt logiikkaa millä saisin kommentoitua suoraan profiilillani.

No kai nää ennen pitkää avautuu, jopa mulle.

2 commenti:

 1. onnistuuko sulla jo kommentointi suoraan omalla profiililla? Mà en ole pitkààn aikaan onnistunut jàmààn kirjautuneeksi, en muista miten se italiaksi siinà on, vaan avaan oman blogini, ja pidàn sen auki samalla kun teen loikkia muihin blogeihin. Ei tarvii kirjautua joka blogiin erikseen.
  Se ettei seuraamiasi blogeja này tyossa alhaalla listassa, johtuu varmaankin siità ettà niillà ei ole tuoreita pàivityksià, eivàt siis mahdu sivulle. Sitten kun kirjoittavat uutta, niin pomppaavat listalle ja mmuut menevàt piiloon. Oisko?

  RispondiElimina
  Risposte
  1. Mà olen tainnutkin yleensà tehdà juuri noin ettà menen muiden blogeihin omani kautta. Ihan normaalisti tàlleen ainakin olen saanut kommentoitua. Tosiaan kàtevàà niin ei tartte joka kerran kirjautua uudelleen jos jàttàà kommentteja.. Ja nyt viimeaikoina on blogilistalla jopa pysyneet muiden blogit. Ne siis ihan kirjaimellisesti hàvisi sàànnòllisesti (ei kaikki mutta tietyt!) sieltà mun bloggerin listalta. Ei siis tàltà blogin sivulta pelkàstààn. Mutta nyt siis nàyttàis pysyvàn.

   Elimina