martedì 21 febbraio 2012

Haastavaa! Eli suosikkiblogeja.

Sain bloggarikaveriltani Elisalta haasteen listata viisi suosikkiblogiani joilla on alle 200 rekisteröitynyttä lukijaa. Näin saadaan uusia lukuvinkkejä kaikille. Kiitos Elisa maininnasta, olen ihan otettu ja tämä oli tosiaan ensimmäinen haasteeni! Kivaa. En nyt varsinaisesti listaa Elisan Kaikki tiet vievät Roomaan -blogia, mutta suosittelen lämpimästi vierailua ikuisen kaupungin ihmeitä kurkkaamaan!

Olen törmännyt samaiseen haasteeseen muissakin blogeissa ja joissakin mainittiin että blogien tulisi olla ulkosuomalaisten kirjoittamia sekä suomenkielisiä. Otan nuokin vielä ohjenuoraksi, suurin osa seuraamistani blogeista kun onkin meidän ulkkisten pitämiä. :) Ja jo haasteen saaneita... joten en ota siitä paineita! Eli suosikit kehiin. Satunnaisessa järjestyksessä.

Suomimamma Sisiliassa: Anna kirjoittelee monipuolisesti ja ihanalla tyylillä elämästä Sisiliassa suomalaisesta näkökulmasta. Arkea, juhlaa, sisustuslöytöjä, lastenvaatteita, muun muassa. Asiaa ja huumoria. Me like. Kirjoita Anna pian taas lisää! :)

Benvenuti al Sud: Ciacyn päiväkirjassa sivutaan lapsiperheen arkea eteläisessä Italiassa, ajankohtaisjuttuja, rentoja ruokaohjeita...

Uudempi tuttavuus, erittäin aktiivinen Edustusrouvan Päiväkirja löytyi minun lukulistalleni juurikin tämän kiertävän haasteen kautta. Blogissa Kata kuvailee suomalais-italialaisen perheensä elämää kaukaisessa ja eksoottisessa Belizessä.


At Home With Sofia Mm. kauniita kuvia ja kolmen kielen kylpy lukijalle, a là Sofia Itävallasta!

La Dolce Vita - Elämä on suloista on taas Italia-blogi, Vera Torinosta kirjoittaa taitavasti elostaan mm. pienen tytön äitinä ja dekkarikirjailijana.

En tainnut saada haastettua ketään ensimmäistä kertaa mutta jospa minun kauttani saisivat uusia lukijoita ja lukijat uusia mielenkiintoisia seurattavia!

6 commenti:

 1. Kiitoksia kun mainitsit blogini. Olen iloinen jos sitä on mukava lukea! Mukavaa iltaa sinne ihanaan Italiaan!

  RispondiElimina
  Risposte
  1. Eipä kestä! :) Mukava on lukea ja katsella taidokkaita kuvia.

   Elimina
 2. Edustusrouva kiittää myös! Kiva, että blogi viihdyttää. Hymyilytti vähän tuo "erittäin aktiivinen". Tämä blogikirjoittaminenhan on nimittäin tosiaan vähän lähtenyt käsistä... Vähän väliä tulee mieleen jotain mistä tekisi mieli kehittää asiaa blogiin.

  Mä viihdyn myös sun blogia lukemassa. Vieläkin välillä naurattaa ne veronalaiset kiivit.

  RispondiElimina
  Risposte
  1. Kaikin mokomin, ja sehän on vaan hyvä että kirjoitusintoa riittää! Itsellä myös tulee aina ideoita mieleen vaikka kuinka paljon ja usein, mutta se toteuttaminen onkin eri juttu....

   :D kun hihittelet mun kiivijutulle.... Väsyneet aivot kehittelee kaikenlaista. Onkohan veronalainen muuten edes yhdyssana?!? Nää oli niin helppoja koulussa mutta nyt alkaa välillä epäilyttää!

   Elimina
 3. Kiitos tästä teidän sivutilastosta. Minullekin mukavaa eläkepäivien täydennystä - ja ihanan valloittavia kuvia minulle tuntemattomista paikoista. Välillä kuin Travel-kanavaa katsoisi. Ei kun tsemppiä kaikille blogisteille!

  RispondiElimina
  Risposte
  1. No niin, kiva että tästä oli tosiaan hyötyä jollekin vaikken uusia haastettavia löytänytkään!

   Elimina